Directorii Gărzii Financiare şi ITM, puşi pe lista neagră Directorii Gărzii Financiare şi ITM, puşi pe lista neagră
Pentru că nu şi-au îndeplinit planul de amenzi, n-au fost suficient de vigilenţi, în fine, n-au dat ei maximul CERUT, directorii Gărzii Financiare şi... Directorii Gărzii Financiare şi ITM, puşi pe lista neagră

Pentru că nu şi-au îndeplinit planul de amenzi, n-au fost suficient de vigilenţi, în fine, n-au dat ei maximul CERUT, directorii Gărzii Financiare şi Inspectoratului Teritorial de Muncă Neamţ ar putea fi schimbaţi, dacă rapoartele care vor face înconjurul Prefecturii Neamţ via ministerele de resort,  vor fi nefavorabile.

Garda şi Administraţia Financiară Neamţ

Garda şi Administraţia Financiară Neamţ

De data aceasta, avem parte de o semi-transparenţă, adică ni se anunţă din timp motivul pentru care s-ar putea face aceste schimbări: rapoarte nefavorabile, activităţi incomplete, aşa, ca la şcoală, unde profesorul, dacă vrea să dovedească unui elev că e prost, o face dintr-o pocnitură de deget.

Prefectul de Neamţ, George Lazăr, nici măcar n-a vrut să ascundă posibilitatea înlocuirii celor doi directori generali din fruntea a două instituţii extem de importante în Neamţ. Fie că a sunat un pic din clopoţel, fie că nu e mai e nici un secret, prefectul apolitic a pus şi rezoluţia: încasări mici la amenzi. Asta, ca primă constatare. La raport, desigur, vor mai fi şi altele.

Cauza, şi nu pretextul, dacă or fi diferenţe, nu ştim, le vom spune în curînd.

Viaţa Nemţeană