Director nou şi vechi la ARR Neamţ Director nou şi vechi la ARR Neamţ
Începând de ieri, 8 aprilie, Dumitru Acatrinei este noul director al Autorităţii Rutiere Române Neamţ, în locul lui Octavian Constantin Şerpe, informează ziarul Ceahlăul.... Director nou şi vechi la ARR Neamţ

Începând de ieri, 8 aprilie, Dumitru Acatrinei este noul director al Autorităţii Rutiere Române Neamţ, în locul lui Octavian Constantin Şerpe, informează ziarul Ceahlăul.

Dumitru Acatrinei este consilier judeţean PNL şi cel de al treilea ales judeţean al PNL distribuit de partid să se ocupe de transporturi.

Primul, Florin Hopşa –liderul grupului de consilieri judeţeni PNL, a fost numit director la Registrul Auto Român pe 20 ianuarie.

I-a urmat Mihaela Elena Isciuc, inspector trafic rutier la ISTCR şi ultimul – nu ştim dacă şi cel din urmă – Acatrinei Dumitru, care figurează pe declaraţia de avere ca agent de asigurări la Allianz Ţiriac, spune sursa citată.

Dumitru Acatrinei a mai fost director la ARR Neamţ, până în anul 2014. Sfârşitul mandatului de atunci l-a prins în concediu medical.

Viaţa Nemţeană