Deputatul Mugur Cozmanciuc la Cândeşti: „E foarte important să reuşim să găsim dreptatea Bunului Dumnezeu(…) adevărul şi lumina!” Deputatul Mugur Cozmanciuc la Cândeşti: „E foarte important să reuşim să găsim dreptatea Bunului Dumnezeu(…) adevărul şi lumina!”
Preşedintele PNL Neamţ, deputatul Mugur Cozmanciuc, a participat astăzi, alături de locuitorii satului Dragova din comuna Cândești, la sfințirea bisericii parohiale, cu hramul Sfinții... Deputatul Mugur Cozmanciuc la Cândeşti: „E foarte important să reuşim să găsim dreptatea Bunului Dumnezeu(…) adevărul şi lumina!”

Preşedintele PNL Neamţ, deputatul Mugur Cozmanciuc, a participat astăzi, alături de locuitorii satului Dragova din comuna Cândești, la sfințirea bisericii parohiale, cu hramul Sfinții Împărați Constantin și Elena.

Lăcaşul a fost ridicat de părintele Iosif Buruiană – „o biserică de zid, frumos pictată, dar și o biserică duhovnicească formată din sufletele locuitorilor din zonă, începând cu propria sa familie binecuvântată cu 6 copii”, scrie parlamentarul liberal pe pagina sa socializare.

Soborul de sfințire a fost condus de Înaltpreasfințitul Mitropolit Teofan al Moldovei și Bucovinei a cărui prezență a adus ca de fiecare dată bucurie, coslujitori fiind părintele Constantin Năclad, consilier la Pariarhia Română, părintele Protopop de Roznov, Bogdan Frăsilă, precum și alți preoți de la parohiile din zonă.

„M-am putut bucura de această stare de sărbătoare împreună cu locuitorii veniți și din alte localităti, de primarul comunei Cândești, Gheorghe – Daniel State, de Daniel Vasiliu Macovei, de Vasile Panaite si Marius Apopei. În predica de azi, IPS Teofan, a menționat, foarte frumos si corect pentru orice vreme, ca e foarte important sa reuşim să găsim dreptatea Bunului Dumnezeu, adică adevărul si lumina. Doamne ajută!”

Viaţa Nemţeană

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.