Deputatul Bichineţ, la Neamţ: „Dacă nu eşti prost, n-o duci chiar aşa bine în viaţă!” Deputatul Bichineţ, la Neamţ: „Dacă nu eşti prost, n-o duci chiar aşa bine în viaţă!”
Discurs spumos al deputatului Cornel Bichineţ la Piatra Neamţ, la întrunirea membrilor PMP Neamţ, atât în conferinţa de presă, cât, mai ales, la întâlnirea... Deputatul Bichineţ, la Neamţ: „Dacă nu eşti prost, n-o duci chiar aşa bine în viaţă!”

Discurs spumos al deputatului Cornel Bichineţ la Piatra Neamţ, la întrunirea membrilor PMP Neamţ, atât în conferinţa de presă, cât, mai ales, la întâlnirea de la Cinema Mon Amour, unde a fost lansat programul PMP pentru Parlamentul European.

Bichineţ a declarat că nu a vrut să candideze pentru Parlamentul European „Dintr-un motiv bine structurat”, spune el. „Nu ştiu limba engleză! Am văzut totuşi, că unii nu au o problemă cu asta, nu ştiu bine nici limba română”.

Deputatul de Vaslui ia în calcul două variante în ce priveşte rezultatele PMP-ului la aceste alegeri: „Varianta optimistă, pozitivă, luminoasă, în care PMP să trimită 3 parlamentari la Bruxelles şi varianta de jos, în care PMP abia să treacă limita de 5 la sută. Ezâu le-am spus celor din Vaslui: dacă, ferească Dumnezeu, nu atingem pragul electoral, noi jucăm cu mandatele pe masă!”.

Tot cu mandatul pe masă este şi Bogdan Gavrilescu, preşedintele PMP Neamţ, care a ridicat baremul la 7 la sută şi 15 la sută pe Piatra Neamţ. Bogdan Gavrilescu susţine că euro-parlamenterele sunt pentru el un test, pentru a vedea dacă PMP are susţinere de la cetăţeni, „pentru a continua această bătălie”.

În sala cinematografului Mon Amour, Bichineţ s-a arătat de-a dreptul încântat de eleganţa PMP-iştilor nemţeni, eleganţă care, recunoaşte el, nu se regăseşte în Vaslui, acolo unde coordonează activitatea. A constat, uitându-se la cele două doamne de pe scenă – Ioana Constantin(candidat, locul 3) şi Anca Gâtlan (Suceava, secretar general adjunct), că „femeile din PMP sunt cele mai frumoase din politica românească”.

Fără nici o legătură cu subiectul, deputatul de Valsui a spus că „Dacă nu eşti prost, n-o duci chiar aşa bine în viaţă! Îmi pare rău că nu e aici şi domnul Traian Băsescu care m-a făcut în urmă cu două săptămâni prost. A fost întrebat „de ce a votat Bichineţ aşa”, şi el a răspuns „De prost”!. 

În fine, Bichineţ l-a sfătuit pe Bogdan Gavrilescu să coopeze cu Laurenţiu Dulamă, aflat în sală, „nu-la da deoparte!”, a spus deputatul de Vaslui.

Cei doi însă, şi Gavrilescu şi Dulamă, refuză să vorbească despre relaţia lor, şi, mai ales, despre prezenţa lui Dulamă la mitingul PNL.

Viaţa Nemţeană