Deputat nemţean, pe jos, până la mănăstirea din vârful Ceahlăului Deputat nemţean, pe jos, până la mănăstirea din vârful Ceahlăului
Deputatul PNL de Neamţ, Mugur Cozmanciuc şi fostul prefect Mihai Archip, au fost ieri, printre enoriaşi, la slujba oficiată pe muntele Ceahlăul. Au urcat... Deputat nemţean, pe jos, până la mănăstirea din vârful Ceahlăului

Deputatul PNL de Neamţ, Mugur Cozmanciuc şi fostul prefect Mihai Archip, au fost ieri, printre enoriaşi, la slujba oficiată pe muntele Ceahlăul. Au urcat ca orice turist, pe „muntele sfânt al neamului românesc, CEAHLĂU, supranumit și Ahosul ori Taborul românesc”, spune deputatul Cozmanciuc.

De altfel, preşedintele PNL Neamţ este văzut deseori la slujbele religioase, şi de multe ori cu fostul prefect de Neamţ, Mihai Archip.

Mare binecuvântare să urci în mod concret Taborul românesc și mult mai mare să cobori cu Darurile ce se dau celor ce s-au ostenit, iar această sărbătoare a Schimbării la Față să o simți că începe să lucreze în toate aspectele vieții omului.

De aceea încredințarea că schimbările în bine încep să lucreze în viețile tuturor românilor cu credință, ne îndeamnă să mergem înainte cu forța, inteligenta și creativitatea tinerilor iar pe de altă parte cu experiența celor maturi care au adus plus valoare comunităților lor.

Alături de cei mulți ostenitori ce umplu an de an muntele Ceahlău, am avut și eu privilegiul urcușului în rugăciune și părtășie duhovnicească alături de Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, Înaltpreasfințitul Părinte Teofan.

Andrei Carabelea, candidatul PNL la funcția de Primar al Municipiului Piatra Neamț și domnii Mihai Archip și Marius Apopei, mi-au făcut bucuria de a fi co-părtașii mei în acest urcuș cu valoare spirituală, scrie deputatul Mugur Cozmanciuc pe pagina de facebook.

Viaţa Nemţeană