Demisie în plenul Consiliului Judeţean Neamţ! Mădălina Ciubotaru, out! Demisie în plenul Consiliului Judeţean Neamţ! Mădălina Ciubotaru, out!
Consiliera judeţeană PSD Mădălina Ciubotaru şi-a dat demisia, în această după amiază, din Consiliul Judeţean Neamţ, din funcţia de consilier judeţean. Oficial, ea a... Demisie în plenul Consiliului Judeţean Neamţ! Mădălina Ciubotaru, out!

Consiliera judeţeană PSD Mădălina Ciubotaru şi-a dat demisia, în această după amiază, din Consiliul Judeţean Neamţ, din funcţia de consilier judeţean.

Oficial, ea a invocat faptul că este implicată în câteva proiecte devenite incompatibile cu activitatea de consilier judeţean. Bursa zvonurilor însă, indică alte motive, de ordin al opţiunilor politice, dacă o fi având aşa ceva. 

Proiectele în cauză probabil nu-l vor afecta pe tatăl său, Ionel Ciubotaru, primar de Roznov, pesedist cu state vechi şi om serios, care şi-a susţinut fiica să ajungă în proiecte aproape imposibile pentru ea.

Cu atâtea mişcări în interiorul listei cu care a candidat la Consiliul Judeţean în 2016, PSD rămâne fără un consilier judeţean, pentru că a ajuns la capătul listei. Nu mai vorbim de noua majoritate. Coincidenţă sau nu,  demisia Mădălinei Ciubotaru  este aproape una pre-anunţată ( în presă, de către colegul de la TVM, Ionuţ Corfu). 

Viaţa Nemţeană