Degustările Cricova, avanpremieră la primul Festival al vinului din Piatra Neamţ! Poftiţi la Cocoşul de Aur! Degustările Cricova, avanpremieră la primul Festival al vinului din Piatra Neamţ! Poftiţi la Cocoşul de Aur!
Una dintre cele mai cunoscute crame europene, Cricova – cel mai mare complex subteran de specialitate din lume – a adus, pentru cunoscători şi... Degustările Cricova, avanpremieră la primul Festival al vinului din Piatra Neamţ! Poftiţi la Cocoşul de Aur!

Una dintre cele mai cunoscute crame europene, Cricova – cel mai mare complex subteran de specialitate din lume – a adus, pentru cunoscători şi nu numai, câteva soiuri de vin la Restaurantul Cocoşul de Aur din Piatra Neamţ.

Joi seara, clienţii restaurantului s-au delectat, printre altele, cu vinuri de ediţie limitată: două spumante Crisecco brut și Lacrima Dulce demisec , trei vinuri gama Vintage Chardonnay, cupaj roze și Şhyraz .

„Și pentru ca le-a plăcut locația , publicul cunoscător de vinuri a răspuns pozitiv la invitatia Cocosului de a participa la Festivalul Vinului Ediția 1 doar la Cocoşul de aur”, au spus organizatorii.
Degustarea de joi şi cealaltă care a avut loc în luna august ( a fost Cotnari, a fost şi atunci un mare succes) au deschis paşii spre primul Festival al Vinului la Piatra Neamţ!
Evenimentul va avea loc pe 14 septembrie, la Cocoşul de Aur, şi va aduce pentru dumneavoastră 7 crame de vin mare: Hermeziu, Recaş, Cricova, Jidvei, Cotnari, Serve, Avereşti.
Cocoşul de Aur va avea în punguţa sa de toate: batal la proţap, pastramă de oaie, mici şi brânzetiru pentru toate gusturile.
În faţa dvs. se vor zdrobi bobiţele de struguri şi va curge mustul dulce.
7 CRAME cu cele mai bune vinuri de pe piaţa românească, apreciate în toată lumea, doar la Cocoşul de Aur!
Viaţa Nemţeană va reveni cu detalii asupra acestui eveniment.

Viaţa Nemţeană