“Dă culoare vieţii” “Dă culoare vieţii”
  “Dă culoare vieţii” Clubul ABC after school din Piatra Neamţ, derulează, începând de vineri, 7 iunie, ora 17,00, un nou proiect de implicare... “Dă culoare vieţii”

 

“Dă culoare vieţii”

Clubul ABC after school din Piatra Neamţ, derulează, începând de vineri, 7 iunie, ora 17,00, un nou proiect de implicare social- “Dă culoare vieţii”. Obiectivul proiectului este evidenţierea importanţei relaţiei dintr \s e părinţi şi copii prin participarea la acţiuni comune, educative. Proiectul presupune reamenajarea ansamblului de scări care fac legătura între cartierul Precista şi zona stadionului municipal. Voluntarii-părinţi şi copii, vor ecologiza zona şi vor picta partea frontală a scărilor, urmând ca la final, întregul ansamblu să reprezinte un tablou original, artistic şi în armonie cu mediul din care face parte. “Această iniţiativă se doreşte a fi un  exemplu pentru tineri, care vor înţelege că este în puterea lor şi a fiecăruia dintre noi să contribuim la înfrumuseţarea oraşului, fără a aştepta mereu ca altcineva să facă acest lucru. Acţiunea produce beneficii la nivel de comunitate, de imagine a oraşului şi acestea sunt legate de datoria şi bucuria de a educa şi de a vedea schimbări atât de mentalitate, cât şi de acţiune”, a precizat Gabriela Zamă, reprezentant Club ABC after school.

Proiectul “Dă culoare vieţii” are ca scop încurajarea copiilor, tinerilor şi adulţilor, implicarea lor în munca în folosul comunităţii şi transformarea unui spaţiu aparent banal, într-un spaţiu original şi în armonie cu mediul înconjurător , care poate deveni un punct de atracţie pentru zonă. (I.C.)

 

Viaţa nemţeană