Cuplu pus pe tâlhărie Cuplu pus pe tâlhărie
Doi tineri identificaţi şi reţinuţi la scurt timp după ce ar fi comis o tâlhărie. La data de 17 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul... Cuplu pus pe tâlhărie

Doi tineri identificaţi şi reţinuţi la scurt timp după ce ar fi comis o tâlhărie.

La data de 17 ianuarie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra Neamţ au identificat şi reţinut o tânără de 18 de ani, din Teleorman şi un tânăr de 20 de ani, din Piatra Neamţ, bănuiţi de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 17 ianuarie a.c., în jurul orelor 01.00, poliţiştii au fost sesizaţi de un tânăr de 21 de ani, din Dumbrava Roşie, despre faptul că în timp ce se afla pe strada Durăului din Piatra Neamţ a fost acostat de două persoane, care i-ar fi solicitat o sumă de bani pentru a se deplasa în judeţul Bacău. Întrucât persoana vătămată i-a refuzat, cei doi l-ar fi lovit cu pumnii în zona feţei, timp în care i-ar fi sustras 100 de lei şi telefonul mobil. În urma probării activităţii infracţionale, cei doi tineri au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore şi introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Neamţ, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Judecătoriei Piatra Neamţ cu propunere de arestare preventivă.  Prejudiciul a fost recuperat şi restituit de către poliţişti persoanei vătămate.

Viaţa Nemţeană