Cozmanciuc(PNL), despre noul an şcolar: „Sunt trei scenarii. Voi pentru care optaţi?” Cozmanciuc(PNL), despre noul an şcolar: „Sunt trei scenarii. Voi pentru care optaţi?”
Specialiștii din Ministerul Învățământului au convenit asupra a trei scenarii pentru noul an școlar, decizia depinzând de numărul de infectări cu noul Coronavirus: reluarea... Cozmanciuc(PNL), despre noul an şcolar: „Sunt trei scenarii. Voi pentru care optaţi?”

Specialiștii din Ministerul Învățământului au convenit asupra a trei scenarii pentru noul an școlar, decizia depinzând de numărul de infectări cu noul Coronavirus: reluarea cursurilor în regim normal, ore ținute exclusiv online, sau un “scenariu hibrid”, care le combină pe primele două, a declarat deputatul Mugur Cozmanciuc.

Deputatul Mugur Cozmanciuc, preşedintele PNL Neamţ:

Sănătatea elevilor, a cadrelor didactice este principala preocupare a autorităților, precum și adaptarea întregului proces educațional la noua realitate epidemiologică.

Ne dorim ca anul școlar care vine să se desfășoare cu maximum de responsabilitate și eficiență atât educațională, cât și medicală!

Voi pentru ce soluție ați opta?

Viaţa Nemţeană

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.