Cozmanciuc: Voi oferi celor din diaspora, care doresc să revină acasă, programe de finanțare! Cozmanciuc: Voi oferi celor din diaspora, care doresc să revină acasă, programe de finanțare!
Neamț este un județ exportator de forță de muncă. Conducerea actuală a Consiliului Județean nu a putut oferi soluții pentru o viață mai bună... Cozmanciuc: Voi oferi celor din diaspora, care doresc să revină acasă, programe de finanțare!

Neamț este un județ exportator de forță de muncă. Conducerea actuală a Consiliului Județean nu a putut oferi soluții pentru o viață mai bună aici, așadar oamenii au fost nevoiți să le caute în altă țară. Eu voi oferi nemțenilor șansa la un trai bun acasă, unde se află familia și prietenii, nu printre străini.

Ca președinte al Consiliului Județean, voi oferi celor din diaspora, care doresc să revină acasă, programe de finanțare pentru start-up-uri, cu consultanță specializată. Foarte curând, va veni momentul în care cei aflați la muncă în străinătate vor avea în țară afacerea proprie. Astfel, își vor fructifica acasă experiența câștigată în economii mai avansate, contribuind astfel la dezvoltarea comunității.

Mai multe detalii despre proiectele destinate nemțenilor din diaspora poți citi pe www.bunastaresirespect.ro

Viaţa Nemţeană

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.