Cozmanciuc dă asigurări că nu va fi blocat nici un proiect de investiţii în Neamţ, cu o singură condiţie Cozmanciuc dă asigurări că nu va fi blocat nici un proiect de investiţii în Neamţ, cu o singură condiţie
Preşedintele PNL Neamţ, Mugur Cozmanciuc, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că orice obiectiv de investiții care are factură emisă în conformitate... Cozmanciuc dă asigurări că nu va fi blocat nici un proiect de investiţii în Neamţ, cu o singură condiţie

Preşedintele PNL Neamţ, Mugur Cozmanciuc, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că orice obiectiv de investiții care are factură emisă în conformitate cu realitatea, va fi plătit:

„Toate proiectele de investiții care au fost începute în județul Neamț vor continua. Orice voce solitară, care devine tot mai solitară, care spune că nu vor continua aceste proiecte este într-o mare eroare. Guvernul PNL și echipa PNL Neamț vor susține proiectele de investiții din județul Neamț, indiferent de obiectiv. Fiecare proiect de investiții se va derula conform cadrului legal și fie că vorbim de drumul Piatra Neamț – Bacău, Bicaz – Poiana Largului sau Autostrada Unirii sau alte proiecte vor fi continuate și susținute de Guvernul PNL, în parametri legali și corecți.

Orice factură care arată că a existat un serviciu prestat, un deviz de lucrări, care este conform cu realitatea, se va plăti. Finalul anului 2019 va găsi Guvernul Orban cu facturile achitate către operatorii care au emis aceste facturi, dar niciodată nu se va plăti factura pentru un acoperiș al unei școli, unde nu există școala. Dacă există școala există și acoperiș.

Reiterez: orice obiectiv de investiții care are factură emisă în conformitate cu realitatea va fi plătit”..

Viaţa Nemţeană