Coronavirus: Neamţul a depăşit cifra de 900 de bolnavi;cazuri noi Coronavirus: Neamţul a depăşit cifra de 900 de bolnavi;cazuri noi
Astăzi, s-au raportat 11 cazuri noi de coronavirus în judeţul Neamţ, în contextul în care în ţară, de  la ultima informare transmisă de Grupul... Coronavirus: Neamţul a depăşit cifra de 900 de bolnavi;cazuri noi

Astăzi, s-au raportat 11 cazuri noi de coronavirus în judeţul Neamţ, în contextul în care în ţară, de  la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 187 noi cazuri de îmbolnăvire.

Numai în Bucureşti sunt 25 de noi cazuri, Suceava 17, ceea ce înseamnă că un procent de aproximativ 29 la sută din noile îmbolnăviri s-au petrecut în judeţele care ocupă primele trei locuri în ţară la numărul de îmbolnăviri: Suceava, Neamţ şi municipiul Bucureşti.

După o scădere semnificativă în această săptămână -cea mai bună zi, 119 cazuri, numărul a crescut joi la peste 200, ca apoi să scadă din nou uşor în ultimele două zile.

De ieri, sunt 274 de vindecări şi externări.

La ATI, în acest moment, sunt internați 153 de pacienți.

În Neamţ sunt 907 persoane infectate cu noul coronavirus de la debutul pandemiei, din care s-au vindecat 497 şi au murit 51.

Viaţa Nemţeană