Coronavirus Neamţ: aproape 70 de cazuri noi! Focar contestat la Roznov. Poate, totuşi, ne informează Prefectura Coronavirus Neamţ: aproape 70 de cazuri noi! Focar contestat la Roznov. Poate, totuşi, ne informează Prefectura
Ultima informare de astăzi, ora 13,00, privind infectările cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore, arată 68 de cazuri noi numai în judeţul... Coronavirus Neamţ: aproape 70 de cazuri noi! Focar contestat la Roznov. Poate, totuşi, ne informează Prefectura

Ultima informare de astăzi, ora 13,00, privind infectările cu noul coronavirus în ultimele 24 de ore, arată 68 de cazuri noi numai în judeţul Neamţ, din cele 1295 din ţară.

Treizeci de cazuti sunt la Căminul de Bătrâni din Roznov. Potrivit TVM Neamţ, directorul Căminului de Bătrâni de la Roznov susţine că cei testaţi pozitiv sunt asimptomatici. Fiind vorba de persoane în vârstă care au deja complicaţii, se poate pune sub semnul întrebării corectitudinea rezultatelor acestor teste.

În lipsa unor informaţii oficiale de la autorităţile din Neamţ, în condiţiile în care întotdeauna presa comunică informaţiile înaintea autorităţilor abilitate să o facă, avem de ales: ori credem că sunt 68 de infectări, ori îl credem pe directorul căminului, şi rămân doar 38 în Neamţ. Dacă, însă, sunt teste compromise, şi cele 38 şi apoi mai departe spre alte cifre, pot fi puse sub semnul întrebării.

Poate Prefectura Neamţ se gândeşte să comunice oficial ce se întâmplă, aici, la Neamţ, altele decât buletinul de presă naţional, pe care îl vede o ţară întreagă.

citeste şi:

Viaţa Nemţeană

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.