Coronavirus Neamţ: 7 noi îmbolnăviri; a crescut semnificativ numărul vindecărilor Coronavirus Neamţ: 7 noi îmbolnăviri; a crescut semnificativ numărul vindecărilor
Şapte noi cazuri de infectare cu noul coronavirus s-au raportat de ieri pe astăzi în Neamţ, astfel numărul persoanelor infectate de la începutul monitorizării... Coronavirus Neamţ: 7 noi îmbolnăviri; a crescut semnificativ numărul vindecărilor

Şapte noi cazuri de infectare cu noul coronavirus s-au raportat de ieri pe astăzi în Neamţ, astfel numărul persoanelor infectate de la începutul monitorizării (martie) până în prezent, este de 871. Cu această cifră, judeţul rămâne pe nedoritul loc trei pe ţară după focarul de la Suceava şi capitală.

Sunt 48 de decese ale unor persoane care au avut covid 19, dar şi numărul vindecărilor a crescut cu 40 faţă de ultima raportare, în urmă cu o săptămână. Sunt 398 de persoane vindecate în Neamţ şi 11.399 pe ţară.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 213 de noi cazuri de îmbolnăvire. Până astăzi, 24 mai, pe teritoriul României, au fost confirmate 18.070 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

La ATI, în acest moment, sunt internați 188 de pacienți.

Viaţa Nemţeană