Coronavirus: internări pe bandă la Spitalul Judeţean; Gavrilescu face apel la donatorii de plasmă Coronavirus: internări pe bandă la Spitalul Judeţean; Gavrilescu face apel la donatorii de plasmă
Ieri au fost raportate 37 de cazuri de noi de îmbolnăviri cu noul coronavirus în Neamţ iar cifra cazurilor active s-a ridicat la 349.... Coronavirus: internări pe bandă la Spitalul Judeţean; Gavrilescu face apel la donatorii de plasmă

Ieri au fost raportate 37 de cazuri de noi de îmbolnăviri cu noul coronavirus în Neamţ iar cifra cazurilor active s-a ridicat la 349.

Sunt, deci, înregistrate 349 de persoane infectate dintre care: 113 sunt internate la Spitalul Judeţean Neamț și 35 la Bisericani. 5 persoane sunt în stare gravă la secția ATI.

Judeţul se află în zona roşie, pe locul 13 în ţară. Piatra Neamţ are un aparat de palsmafareză pentru donatorii de plasmă care ar putea veni în ajutorul tratării şi salvării de vieţi.

Haideţi să arătăm că ne pasă!

Bogdan Gavrilescu şi Dlorin Hozoc la Centrul de Transfuzie Piatra Neamţ

„Știți ce e dureros? În luna iulie nu a existat niciun pacient vindecat de covid, doritor să doneze plasmă.
Aș vrea să fac din nou un apel la solidaritate și la umanitate. Putem salva vieți!”,
lansează un apel la solidaritate viceprimarul de Piatra Neamţ, Bogdan Gavrilescu.
Suntem norocoși, grație prietenului și fostului meu coleg de bancă, Florin Hozoc, am primit prin donație echipamentul de plasmafereză. Avem un tratament revoluționar pentru tratarea pacienților infectați cu noul coronavirus și sunt în stare critică.
Dragi nemțeni, fac din nou apel la mobilizare. E IMPORTANT să fructificăm această oportunitate și să realizăm cât mai multe recoltări. Putem salva vieți, iar numărul pacienților vindecați poate crește. Foștii bolnavi de coronavirus, vindecați, se pot prezenta cu încredere la Centrul de Transfuzii din Piatra-Neamț pentru donare de plasmă.
Haideți să arătăm că ne pasă!

Viaţa Nemţeană

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.