CORALA „DIMACORD” ÎN CONCERT CORALA „DIMACORD” ÎN CONCERT
Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare”, în parteneriat cu Academia de Muzică „Gheorghe Dima” Cluj-Napoca, Extensia Piatra-Neamţ , prezintă Concertul coral „AM PLECAT... CORALA „DIMACORD” ÎN CONCERT
Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare”, în parteneriat cu Academia de Muzică „Gheorghe Dima” Cluj-Napoca, Extensia Piatra-Neamţ , prezintă Concertul coral „AM PLECAT SĂ COLINDĂM”.
Evenimentul va avea loc în cadrul stagiunii artistice 2018-2019, miercuri, 5 decembrie 2018, ora 18:00, la sala studio „Theodor Macarie” a Liceului de Artă „Victor Brauner” din Piatra-Neamț.
Acest concert, devenit tradiţional în programul Facultății de Muzică, va fi susţinut de corul de cameră al instituției de învățământ muzical superior din Piatra-Neamț, ansamblu care de anul trecut se numește DIMAcor:D, o denumire ce are ca punct de plecare numele instituției-mamă, al compozitorului și profesorului Gheorghe Dima, primul rector al acesteia. Dirijoarea corului este Rodica Trandafir, la pian vor acompania Ioana Vețean și Luca Pulbere.
Intrarea este liberă.

Viaţa Nemţeană