Copil scos mort dintr-un incendiu la Borleşti Copil scos mort dintr-un incendiu la Borleşti
Un minor de aproximativ 16 ani a fost scos carbonizat dintr-un incendiu produs la Borleşti Neamţ, informează ISU Neamţ. Echipajele Inspectoratului pentru Situații de... Copil scos mort dintr-un incendiu la Borleşti

Un minor de aproximativ 16 ani a fost scos carbonizat dintr-un incendiu produs la Borleşti Neamţ, informează ISU Neamţ.

Echipajele Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Neamț au intervenit astăzi, în jurul orei 16:40 într-o misiune de stingere a unui incendiu care a cuprins un imobil întreg din Borleşti.

Pompierii de la Detașamentul Piatra Neamț au intervenit cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și stingerea unui incendiu produs la o locuință în localitatea Borlești.

În jurul orei 18:00, forțele de intervenție au localizat incendiul. În locuință a fost găsit un minor, din păcate decedat. A existat posibilitatea propagării incendiului la o locuință alăturată (ISU Neamţ)

În jurul orei 19:30, forțele de intervenție au stins incendiul și au stabilit cauza probabilă de producere a incendiului ca fiind scurtcircuitul electric (aparat electric de încălzire).

La această misiune au participat și voluntari de la SVSU Borlești și SVSU Roznov cu autospeciala din dotare.

Viaţa Nemţeană

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.