Conferinţă de presă la ALDE Neamţ Conferinţă de presă la ALDE Neamţ
Formaţiunea care a contactat cel mai des presa de la alegerile din 2016 încoace, ALDE Neamţ a susţinut astăzi, o nouă conferinţă de presă,... Conferinţă de presă la ALDE Neamţ

Formaţiunea care a contactat cel mai des presa de la alegerile din 2016 încoace, ALDE Neamţ a susţinut astăzi, o nouă conferinţă de presă, cu câteva teme politice şi administrative.

Ion Asaftei, preşedintele formaţiunii, flancat de un nou membru (consilier local la Ţibucani) şi de consilierul judeţean Iulian Luca, a vorbit despre creşterea partidului în sondaje, păstrarea coaliţiei cu PSD, unicitatea ALDE în peisajul politic de centru-dreapta, ca teme politice.

În plan administrativ, Asaftei a făcut referiri la o schimbare a reglementărilor care să impună prezenţa eşalonului 2 de la Prefectură şi Consiliul Judeţean (subprefect şi vicepreşedinţi) la Comitetele pentru Situaţii de Urgenţă, igienizarea şi de-coşmelizarea Lacului Bicaz, eliminarea pensiilor speciale şi a ajutoarelor sociale pentru cei care refuză un loc de muncă sau cursurile de recalificare.

Viaţa Nemţeană