Conferinţă de presă la ALDE Neamţ Conferinţă de presă la ALDE Neamţ
Formaţiunea care a contactat cel mai des presa de la alegerile din 2016 încoace, ALDE Neamţ a susţinut astăzi, o nouă conferinţă de presă,... Conferinţă de presă la ALDE Neamţ

Formaţiunea care a contactat cel mai des presa de la alegerile din 2016 încoace, ALDE Neamţ a susţinut astăzi, o nouă conferinţă de presă, cu câteva teme politice şi administrative.

Ion Asaftei, preşedintele formaţiunii, flancat de un nou membru (consilier local la Ţibucani) şi de consilierul judeţean Iulian Luca, a vorbit despre creşterea partidului în sondaje, păstrarea coaliţiei cu PSD, unicitatea ALDE în peisajul politic de centru-dreapta, ca teme politice.

În plan administrativ, Asaftei a făcut referiri la o schimbare a reglementărilor care să impună prezenţa eşalonului 2 de la Prefectură şi Consiliul Judeţean (subprefect şi vicepreşedinţi) la Comitetele pentru Situaţii de Urgenţă, igienizarea şi de-coşmelizarea Lacului Bicaz, eliminarea pensiilor speciale şi a ajutoarelor sociale pentru cei care refuză un loc de muncă sau cursurile de recalificare.

Viaţa Nemţeană

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.