COMUNICAT  DE  PRESĂ – PRM COMUNICAT  DE  PRESĂ – PRM
COMUNICAT  DE  PRESĂ Biroul executiv judeţean al filialei Neamţ a Partidului România Mare, reunit în şedinţa astăzi, 05.06.2013, îşi exprimă protestul şi indignarea faţă... COMUNICAT  DE  PRESĂ – PRM

COMUNICAT  DE  PRESĂ

Biroul executiv judeţean al filialei Neamţ a Partidului România Mare, reunit în şedinţa astăzi, 05.06.2013, îşi exprimă protestul şi indignarea faţă de noul act de despotism politic al domnului Corneliu Vadim Tudor prin care, cu încălcarea Statutului PRM şi a Legii partidelor politice, fără aprobarea organelor de partid competente, a hotărît de unul singur eliberarea din funcţia de preşedinte al filialei noastre a domnului Dumitru Badea, fondatorul ei în 1991, motivînd imposibilitatea acestuia „de a desfăşura o activitate eficientă datorită vîrstei (74 ani) şi unor probleme de sănătate”.

Noi ştim că această măsură abuzivă este rezultatul neputinţei sale, de a asigura majoritatea în Biroul Permanent într-o şedinţă în care se intenţiona excluderea din partid a domnului Dumitru Badea iniţiatorul acţiunii de reformare şi democratizare a PRM la care au aderat alte 26 de filiale judeţene ale PRM , dar şi al toleranţei noastre, a tuturor, faţă de comportamentul lui C.V. Tudor pentru care respectarea normelor Statutului a fost totdeauna un simplu moft.

Temerea că va fi revocat din funcţia de Preşedinte al PRM la şedinţa Consiliului Naţional din 15 iunie a.c., şedinţă care va avea loc în Bucureşti chiar şi în eventualitatea că ar fi contramandată, tot nestatutar, bineînţeles, l-au determinat să dezinformeze opinia publică şi să aducă jigniri filialei noastre, care, se ştie, sub conducerea domnului Dumitru Badea s-a situat de-a lungul timpului, inclusiv la alegerile locale şi generale din anul 2012, printre primele filiale ale PRM din ţară. Aceasta în timp ce preşedintele C.V. Tudor a afectat grav imaginea şi forţa partidului prin unele prestaţii publice penibile, la limita inferioară a comportamentului uni preşedinte de partid.

Noi nu vom face greşeala de a abandona lupta pentru ca acest partid să revină mai puternic şi mai unit pe scena politică a României.

De aceea condamnăm acest nou act de subminare a democraţiei în Partidul România Mare, nu recunoaştem măsura arbitrară şi nestatutară de eliberare din funcţie a domnului Dumitru Badea şi suntem în continuare consecvenţi utilităţii desfăşurării Şedinţei Consiliului Naţional care va hotărî măsuri de importanţă deosebită pentru viitorul PRM.

În numele filialei Neamţ a PRM chemăm toate filialele, membrii şi simpatizanţii noştri din ţară, indiferent de vîrstă, să condamne public noua samavolnicie, să se reorganizeze în teritoriu la toate nivelele administrative şi să se angajeze plenar în această vastă acţiune de ridicare a PRM la nivelul la care a fost şi mai mult decît atît, proces care trebuie să înceapă prin eliminarea răului din rădăcini şi promovarea legii şi ordinii în partid de sus şi pînă jos. Altfel, nu se mai poate!

Numai un mare cataclism ne poate împiedica să ne întîlnim pe 15 iunie a.c., la ora 11,00la Bucureşti.

La toţi, SĂNĂTATE!

 

5 iunie 2013

 

Biroul de presă al filialei Neamţ a PRM

Viaţa nemţeană