CJ Neamţ, prezentare de excepţie la Târgul de turism al României CJ Neamţ, prezentare de excepţie la Târgul de turism al României
Portul naţional al reprezentanţilor Consiliului Judeţean Neamţ, standul şi elementele de prezentare, promovarea Târgului de Crăciun de la Piatra Neamţ, sunt doar câteva dintre... CJ Neamţ, prezentare de excepţie la Târgul de turism al României

Portul naţional al reprezentanţilor Consiliului Judeţean Neamţ, standul şi elementele de prezentare, promovarea Târgului de Crăciun de la Piatra Neamţ, sunt doar câteva dintre punctele care au făcut din standul CJ Neamţ un punct de atracţie la Târgul de Turism al României. 

„Am vizitat astăzi standul amenajat de Consiliul Județean Neamț la această ediție a Târgului Național de Turism de la Romexpo, care și de această dată a fost o adevărată atracție pentru participanți.

Evenimentele pregătite de CJ Neamț pentru această iarnă și frumusețile județului nostru au fost temele cu care ne-am prezentat în fața zecilor de mii de vizitatori ai Târgului.

Vă așteptăm pe toți, la noi la Neamț, să vă bucurați de locuri binecuvântate și evenimente pregătite cu drag pentru a vă oferi o iarnă de poveste!”, a spus Ionel Arsene, şeful CJ Neamţ, pe pagina sa de socializare. 

Viaţa Nemţeană