Centrele de permanenţă luate cu asalt Centrele de permanenţă luate cu asalt
Numărul nemţenilor care apelează la serviciile medicale oferite de centrele de permanenţă din judeţ, este din ce în ce mai mare. Astfel,  potrivit  Direcţiei... Centrele de permanenţă luate cu asalt

Numărul nemţenilor care apelează la serviciile medicale oferite de centrele de permanenţă din judeţ, este din ce în ce mai mare. Astfel,  potrivit  Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Neamţ, luna trecută, 2.162 de persoane au fost consultate de medicii din centre, iar 3.163 au primit tratamente. Cele mai multe consultaţii -358, au fost acordate la centrul de permanenţă din Mărăţei, iar numărul celor care au beneficiat de tratament aici a fost de 309. Pe locul doi, se situează centrul „Anton Pann” din Roman, cu 286 de consultaţii şi 427 de tratamente. Cel mai puţin solicitat a fost centrul de permanenţă  „Med Class” din Roman, unde medicii au consultat doar 79 de persoane. În schimb, aici s-au făcut  407 tratamente.

În judeţul Neamţ, funcţionează nouă centre de permanenţă, din care trei la Roman, trei la Piatra Neamţ, şi câte unul la Roznov, Tămăşeni şi Moldoveni.  (I.C.)

Viaţa nemţeană