Cea mai mare pensie specială din Neamţ este cât pensia minimă pe care o iau 46 de agricultori la un loc! Cea mai mare pensie specială din Neamţ este cât pensia minimă pe care o iau 46 de agricultori la un loc!
Cea mai mare pensie specială din judeţul Neamţ este de aproape 33.000 de lei. La nivelul județului Neamț sunt 134 beneficiari de pensii de... Cea mai mare pensie specială din Neamţ este cât pensia minimă pe care o iau 46 de agricultori la un loc!

Cea mai mare pensie specială din judeţul Neamţ este de aproape 33.000 de lei.

La nivelul județului Neamț sunt 134 beneficiari de pensii de serviciu (speciale, nn) , aceștia având drepturi de pensie în sume brute ce variază de la 1625 lei/lună la 32760 lei/lună, informează Casa de Pensii Neamţ în urma solicitării ziarului Viaţa Nemţeană.

Notă: beneficiarii pensiilor de serviciu sunt pensiile personalului MAI, al MApN, al serviciilor de informații, cel aeronautic civil navigant profesionist, al Corpului Diplomatic și Consular, al Curții de Conturi, instanțe și parchete, al funcționarilor parlamentari, dar și al membrilor Senatului României și Camerei Deputaților.

Cea mai mică pensie din jud.Neamț este în sumă lunară de 704 lei, fiind acordată conform dispozițiilor OUG nr.6/2009, care prevăd că nu poate exista o pensie mai mică decât această sumă.

Ø  Cea mai mare pensie de asigurări sociale din jud.Neamț este în sumă brută lunară de 10410 lei.

„Precizăm că nu vă putem comunica meseria sau funcția deoarece programele informatice nu prelucrează astfel de informații”, precizezază Casa Judeţeană de Pensii Neamţ.

Ø  Referitor la pensiile provenite din  sectorul agricol, precizăm că la nivelul județului sunt 9051 pensionari agricultori, aceștia beneficiind de drepturi de pensie în sume ce variază de la 704 lei/lună  la 1302 lei/lună.

Sunt sume aferente anilor de cooperaţie munciţi zi-lumină în câmp, fără dotările tehnice (mecanice) actuale.

Viaţa Nemţeană

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.