Căutat în toată ţara de Poliţie, şi-a dat în petec noaptea, în public Căutat în toată ţara de Poliţie, şi-a dat în petec noaptea, în public
Un bărbat de 28 de ani, din comuna Ştefan cel Mare, şi-a căutat-o cu lumânarea. După trăsnăi care i-au adus o sentinţă de doi... Căutat în toată ţara de Poliţie, şi-a dat în petec noaptea, în public

Un bărbat de 28 de ani, din comuna Ştefan cel Mare, şi-a căutat-o cu lumânarea. După trăsnăi care i-au adus o sentinţă de doi ani închisoare, bărbatul a fost dat  în urmărire şi căutat de poliţişti toată ţara.

Nu că n-ar fi ştiut că nu trebuie să fie de nimeni văzut. Şi totuşi, în loc să se ascundă bine, omul s-a dat în spectacol, miercuri noaptea, în Piatra Neamţ. Tocmai asta a atras arenţia unei patrule.

În jurul orei 23, echipa de intervenţie din cadrul Detaşamentului 1 Mobil, în timp ce executa serviciul de patrulare pe raza municipiului Piatra Neamţ, a observat o persoană suspectă în zona bulevardului Traian”, spune comunicatul Inspectoratului de Jandarmi Neamţ.

Din stradă, a fost condus la Poliţie. De acolo, spre locuiţa temporară, de doi ani.

Viaţa Nemţeană