Caravana Copilăriei la Piatra Neamţ: A fost minunat! Copiii noştri şi copiii din noi au fost foarte încântaţi!! Caravana Copilăriei la Piatra Neamţ: A fost minunat! Copiii noştri şi copiii din noi au fost foarte încântaţi!!
Amânată cu o zi din cauza vremii nefavorabile, Caravana Copilăriei de la Piatra Neamţ a fost duminică, un basm în desfăşurare. O idee strălucită... Caravana Copilăriei la Piatra Neamţ: A fost minunat! Copiii noştri şi copiii din noi au fost foarte încântaţi!!

Amânată cu o zi din cauza vremii nefavorabile, Caravana Copilăriei de la Piatra Neamţ a fost duminică, un basm în desfăşurare. O idee strălucită şi o prezenţă numeroasă a copiilor şi părinţilor alături de personajele pe care Primăria Piatra Neamţ le-a adus la Curtea Domnească.

La mulţi ani dragi copii! Este o zi a bucuriei pentru copii da nu trebuie să-i uităm nici pe copiii care, din motive de sănătate, poate că se bucurî mai puțin. Din acest motiv, Asociația ”Născută Înger” se alătură manifestării din acest an cu un  eveniment special, de tip flash-mob. Acțiunea este  organizată în special pentru copiii cu boli grave, în semn de solidaritate dar și pentru a trage un semnal de alarmă în legătură cu faptul că, în România, aproximativ 5.000 de copii suferă de cancer şi anual sunt diagnosticate 500 de cazuri noi!”, a spus primarul municipiului Piatra Neamţ, Dragoş Chitic.

Asociația Născută Inger, Asociația Culturală ”Viva Allegria” și Artis au fost alături de copii la Curtea Domnească, unde au oferit surprize, muzică, dans şi mai ales, multă voie bună. A fost un succes real al Primăriei Piatra Neamţ.

„A fost minunat! Copiii noştri şi copiii din noi au fost foarte încântaţi!!„, a spus un participant.

Viaţa Nemţeană