Candidatură PNL Neamţ: Panaite, un pas elegant înapoi Candidatură PNL Neamţ: Panaite, un pas elegant înapoi
Indiferent care au fost motivele care au stat la baza deciziei PNL de a-l desemna pe Andrei Carabelea candidat la Primăria Piatra Neamţ, Vasile... Candidatură PNL Neamţ: Panaite, un pas elegant înapoi

Indiferent care au fost motivele care au stat la baza deciziei PNL de a-l desemna pe Andrei Carabelea candidat la Primăria Piatra Neamţ, Vasile Panaite, care părea favoritul cursei, rămâne un potenţial candidat. Dacă nu pentru Piatra Neamţ, poate pentru altă funcţie.

Reacţia lui la desemnarea lui Carabelea este publică şi elegantă. A unui om de echipă:

Așa cum am spus de fiecare dată, sunt un om de echipă până la capăt! Și cred în echipa PNL Neamț că va face lucruri bune pentru nemțeni, pentru județ!
Sunt convins că Andrei Carabelea că va fi un primar foarte bun pentru Piatra-Neamț. Îl asigur de toată susținerea și sprijinul meu necondiționate!
De asemenea, cred cu tărie că prietenul și colegul meu, Mugur Cozmanciuc – președintele PNL Neamț – este omul de care are nevoie județul Neamț.
Ca președinte al Consiliului Județean Neamț, Mugur Cozmanciuc va aduce un suflu nou, european, județului Neamț! Iar nemțenii își vor recăpata demnitatea și onoarea. Dar mai presus de toate, investițiile în mandatul de președinte al CJ Neamț a lui Mugur Cozmanciuc vor fi făcute corect, transparent și conform necesităților județului Neamț, ale nemțenilor!
Alături de președintele Klaus Iohannis, de prim-ministrul Ludovic Orban și Guvernul PNL, de președintele Mugur Cozmanciuc, suntem o echipă care vrea binele tuturor nemțenilor!
Vă invit să veniți alături de noi! Împreună vom învinge!
Cu respect,

Vasile PANAITE

Viaţa Nemţeană

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.