Cadoul perfect e la Bibliopolis: mari reduceri pentru darul de sub brad! Cadoul perfect e la Bibliopolis: mari reduceri pentru darul de sub brad!
În mod normal, dincolo de glumele care circulă pe diferite reţele (să-ţi aducă moşul eventual, o maşină), cele mai frumoase cadouri sunt cele mai... Cadoul perfect e la Bibliopolis: mari reduceri pentru darul de sub brad!

În mod normal, dincolo de glumele care circulă pe diferite reţele (să-ţi aducă moşul eventual, o maşină), cele mai frumoase cadouri sunt cele mai simple. Librăriile, şi de data acesta vorbom de cele mai vechi librării ale Neamţului, cele deţinute de Bibliopolis, au reduceri semnificative. Aici găseşti cadouri la preţuri rezonabile şi de bun simt:
„Sărbătorim ☃ începutul iernii cu reduceri de până la ⚡50% la ciocolată, agende școlare, beauty case-uri; ⚡40% decorațiuni din cermanică, borsete cosmetică, borsete de umăr și genți shopper; ⚡30% rucsacuri, ghiozdane și necessaire; ⚡20% trolere, jocuri și jucarii & ⚡10% cărți de colorat pentru copii”.  Piatra Neamț, Roman, Târgu Neamț și Bicaz.

Viaţa Nemţeană