Bursa romilor. Rezultate finale Bursa romilor. Rezultate finale
Vineri, Bursa Locurilor de Muncă pentru persoane defavorizate. În special romi. Rezultate: La Centrul de Formare Profesională Piatra Neamț 11 nemțeni au obținut promisiunea... Bursa romilor. Rezultate finale

Vineri, Bursa Locurilor de Muncă pentru persoane defavorizate. În special romi. Rezultate:

La Centrul de Formare Profesională Piatra Neamț 11 nemțeni au obținut promisiunea fermă că vor fi încadrați. În afară de aceștia, alți 24 urmează să meargă la interviu, unde vor primi rezultatul final.

’Pentru această bursă au fost contactați 20 de agenți economici, din care 12 s-au prezentat și au oferit locuri de muncă corespunzatoare cu pregătirea profesională, respectiv 109 posturi în confecții, servicii, construcții, precum și în industria prelucrării lemnului și a mobilei. La eveniment au participat 227 de persoane, din care 24 au fost selectate de către angajatori în vederea unui interviu la sediul firmei, iar 11 au fost încadrate pe loc. De asemenea, 11 nemțeni au refuzat un loc de muncă, iar pentru aceștia se vor face comunicări la Agenția de Plăți și Inspecție Socială Neamț, în vederea sistării plății venitului minim garantat ‘’, ne-a declarat Daniel Chirilă, directorul executiv al AJOFM Neamț.

Viaţa Nemţeană