Bursa locurilor de muncă la Tg. Neamţ: doar 5 beneficiari s-au angajat, din 106 prezenţi Bursa locurilor de muncă la Tg. Neamţ: doar 5 beneficiari s-au angajat, din 106 prezenţi
Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Neamt  a organizat la Tg Neamt azi, Bursa locurilor de munca pentru persoane defavorizate (beneficiare de ajutor... Bursa locurilor de muncă la Tg. Neamţ: doar 5 beneficiari s-au angajat, din 106 prezenţi

Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Neamt  a organizat la Tg Neamt azi, Bursa locurilor de munca pentru persoane defavorizate (beneficiare de ajutor social, persoane de etnie roma, etc).

Au fost contactati 30 de agenti economici, 6 au participat si au oferit locuri de munca corespunzatoare cu pregatirea profesionala a persoanelor carora li s-a adresat aceasta actiune, respectiv 116 locuri de munca vacante in confectii, constructii, servicii. Persoanelor invitate li s-au oferit si doua programe de formare profesionala de confectioner articole din textile si lucrator finisor in constructii.

Au participat un numar de 106 de persoane, din care 44 au fost selectate de catre angajatori, 5 au fost incadrate pe loc, 5 persoane au refuzat locul de munca oferit, iar 4 au optat pentru un curs de calificare.

Viaţa Nemţeană