Brăduţi şi coroniţe de la Direcţia Silvică Neamţ Brăduţi şi coroniţe de la Direcţia Silvică Neamţ
Anul acesta, la Târgul de Crăciun, de pe platforma Curţii Domneşti, Direcţia Silvică Neamţ va avea un stand propriu de brăduţi la ghiveci, cetină... Brăduţi şi coroniţe de la Direcţia Silvică Neamţ

Anul acesta, la Târgul de Crăciun, de pe platforma Curţii Domneşti, Direcţia Silvică Neamţ va avea un stand propriu de brăduţi la ghiveci, cetină de vânzare, coroniţe.

Brăduţii se găsesc au 40  de cm şi costă 25 de lei. Avantajele acestor brazi este că pot fi replantaţi. Întreţinerea lor este simplă pentru toată perioada cât se ţine în casă. Trebuie stropiţi pe ace, cea mai recomandată formă de hidratare, dar şi la rădăcină, însă foarte des. De asemenea, nu este recomandat ca brăduţi la ghiveci să fie ţinuţi în casă mai mult de două săptămâni. Ei pot fi plantaţi şi în perioada de iarnă, în grădină.

Încă de anul trecut, Direţia Silvică Neamţ şi-a propus să comercializeze brăduţi la ghiveci, singurii care s-au găsit de vânzare anul acesta la Ocolul Silvic Gârcina. Treptat, şi celelalte ocoale silvice, care încă mai vând brăduţi tăiaţi, vor merge tot pe varianta celor în ghiveci.

Viaţa Nemţeană