Bombă politică: Primarul Dragoş Chitic nu mai este preşedinte PNL la Piatra Neamţ! Bombă politică: Primarul Dragoş Chitic nu mai este preşedinte PNL la Piatra Neamţ!
„Am decis sa renunț la funcția de președinte al organizației PNL Piatra Neamț, pentru a acoperi mai mult din activitatea administrativă. Implementarea numeroaselor proiecte... Bombă politică: Primarul Dragoş Chitic nu mai este preşedinte PNL la Piatra Neamţ!

Am decis sa renunț la funcția de președinte al organizației PNL Piatra Neamț, pentru a acoperi mai mult din activitatea administrativă. Implementarea numeroaselor proiecte de dezvoltare pregatite pentru oras, mare parte prin absorbtie de fonduri europene, asigurarea unor servicii publice de calitate si preocuparea in asigurarea resurselor necesare pentru o functionare administrativa performanta, necesita alocari mari de timp si energie din partea mea. Tin mult si la Primaria Piatra Neamt si la PNL, imi doresc ca ambele sa functioneze cu eficienta maxima, iar decizia mea exact asta are ca scop.(Dragoş Chitic, pagina de facebook)

 

Viaţa Nemţeană