Bogdan Gavrilescu (PMP) s-a întors iar la copilărie Bogdan Gavrilescu (PMP) s-a întors iar la copilărie
Preşedintele PMP Neamţ, Bogdan Gavrilescu s-a întors din nou la copilărie, zilele acestea, de data acesta, la Români. Spunem că „s-a întors”, pentru că... Bogdan Gavrilescu (PMP) s-a întors iar la copilărie

Preşedintele PMP Neamţ, Bogdan Gavrilescu s-a întors din nou la copilărie, zilele acestea, de data acesta, la Români. Spunem că „s-a întors”, pentru că vice-primarul de Piatra Neamţ este unul din puţini şefi de partid, dacă nu cumva singurul, care organizează activităţi pentru copii. Pe 1 iunie 2018, a oferit unor copii din Piatra şi trei comune câte o mini-excursie la Parcul Zoo din Piatra Neamţ, plătită de el personal.

Atunci, şeful PMP Neamţ a argumentat: „Pentru că iubesc copii – sunt tatăl a două fete – şi ştiu câtă bucurie este în sufletul unui copil când merge într-o astfel de excursie. De altfel, bucuria este reciprocă, şi eu sunt fericit când le văd încântarea”.

Zilele acestea, „Iepurașul a venit mai devreme pentru 15 copii din comuna Români, județul Neamț. Sunt tată și iubesc copiii, un motiv în plus ca atunci când am prilejul să fac o bucurie celor mici, să o fac cu tot sufletul. E săptămâna ,, Școala Altfel” în unitățile de învățământ nemțene și am decis să susțin financiar 15 copilași, care provin din familii defavorizate, pentru a realiza o mică excursie la Piatra Neamț. Micuții au beneficiat de o plimbare gratuită cu telegondola, dar și de o vizită la Parcul Zoo din oraș. De asemenea, copiii au primit și pachețele cu dulciuri și suc, pentru ca ieșirea să fie una cât mai reușită.

Sfintele Sărbători Pascale se apropie. Câte o faptă bună, nu strică nimănui. Să nu uităm că împreună putem schimba lucrurile, iar gesturile mici, pot aduce bucurii mari!”, a spus preşedintele PMP, pe pagina sa personală.

Pe lângă aceste activităţi dedicate exclusiv copiilor, PMP a mai donat cărţi şi jucării.

Viaţa Nemţeană