Biroul Politic al PNL Piatra Neamţ şi-a încetat, astăzi, activitatea. Noua formulă de conducere, săptămâna viitoare Biroul Politic al PNL Piatra Neamţ şi-a încetat, astăzi, activitatea. Noua formulă de conducere, săptămâna viitoare
După o dezbatere lungă, aşa cum a precizat, încă de la început, preşedintele PNL Neamţ, Mugur Cozmanciuc, în debutul conferinţei de presă cu începere... Biroul Politic al PNL Piatra Neamţ şi-a încetat, astăzi, activitatea. Noua formulă de conducere, săptămâna viitoare

După o dezbatere lungă, aşa cum a precizat, încă de la început, preşedintele PNL Neamţ, Mugur Cozmanciuc, în debutul conferinţei de presă cu începere de la orele 12,30, Biroul Politic Judeţean Neamţ al PNL, a luat decizia ca noua formulă de conducere a organizaţiei PNL Piatra Neamţ se va configura săptămâna viitoare.

Astăzi, li s-a propus celor doi prim-vicepreşedinţi ai PNL Piatra Neamţ să preia organizaţia în regim de interimat:

„Suntem într-o formulă, după cum vedeţi, care reprezintă conducerea PNL la nivel de judeţ. Sunt două teme, legate de deciziile politice pe care le aşteaptă toată lumea, prima-  demisia d-lui preşedinte Dragoş Chitic. Ştiu că este o decizie aşteptată. Ca urmare a deciziei BPJ de astăzi, am convenit ca formula să fie construită săptămâna viitoare. Astăzi am întrebat cine îşi doreşte să preia conducerea, conform statului, interimatul ar fi putut asigurat de unul din cei doi prim-vicepreşdinţi, dar nici unul din cei doi nu şi-a exprimat dorinţa. Actualul Birou Politic şi-a încetat activitatea, săptămâna viitoare vom găsi şi formula pentru viitorul birou de conducere”, a adăugat Mugur Cozmanciuc.

Dragoş Chitic: Subiectul principal a fost renunţarea mea la funcţia de preşedinte. A fost o discuţie constructivă care s-a finalizat cu un mesaj de unitate din partea partidului şi sunt convins că se va genera o formulă care să ajute PNL să meargă mai bine. Precizez încă este odată, faptul  că gestul meu nuvşi-a propus niciodată să facă rău PNL. Legat de echipa de aici, această echipă  fost şi în 2016 şi, sunt convins, va fi şi 2020″.

Viaţa Nemţeană