Beţi sau fără permis la volan Beţi sau fără permis la volan
La data de 14 septembrie , poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Români au depistat pe DJ 159, în Bahna un localnic de 45... Beţi sau fără permis la volan
  • La data de 14 septembrie , poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Români au depistat pe DJ 159, în Bahna un localnic de 45 de ani, în timp ce conducea un moped, care nu era înmatriculat.

Poliţiştii au efectuat verificări în bazele de date şi au constatat faptul că acesta nu deţine permis de conducere.

Întrucât emana halenă alcoolică, bărbatul a fost supus testării cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducerea unui vehicul neînmatriculat, conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

 

 

  • La data de 14 septembrie, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Borleşti au depistat un tânăr de 28 de ani, din Rediu care conducea un autoturism pe DJ 156 A, în localitatea Borleşti, în timp ce se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat o valoare de peste 0,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Acesta a fost condus la spital, unde i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Cercetările continuă faţă de tânăr sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului.

  • În noaptea de 14 septembrie , în jurul orelor 23.30, un echipaj rutier din cadrul Poliţiei municipiului Roman a depistat în trafic un tânăr de 19 ani, în timp ce conducea un autoturism pe strada Bisericii, din localitatea Sagna.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, poliţiştii au constatat că acesta nu deţine permis de conducere.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Viaţa Nemţeană