Bătălia liderilor politici în Neamţ: Cozmanciuc vs. Arsene Bătălia liderilor politici în Neamţ: Cozmanciuc vs. Arsene
În efuziunea victoriei – dacă se poate numi victorie – liberalilor în a investi un guvern al României PNL, pentru nemţeni rămân promisiunile parlamentarilor... Bătălia liderilor politici în Neamţ: Cozmanciuc vs. Arsene

În efuziunea victoriei – dacă se poate numi victorie – liberalilor în a investi un guvern al României PNL, pentru nemţeni rămân promisiunile parlamentarilor nemţeni PNL, care, din opoziţie, au dărâmat munţii, au făcut autostrăzi, au construit spitale…

Tema preferată a preşedintelui PNL Neamţ, Mugur Cozmanciuc, deputat cu experienţă, a fost Autostrada Unirii.

Dacă peste vreo 100-200 de ani un copil, la orele de istorie de la şcoală, va citi despre această autostradă, despre declaraţiile deputatului, probabil va râde: auzi! să te baţi atât pentru o amărâtă de autostradă!

Asta e varianta fericită! Dar dacă nici peste un secol nu o vom avea? Să vedem ce spune deputatul Mugur Cozmanciuc despre acest subiect.

Înainte de a publica, integral, declaraţia sa, după ce a fost votat guvernul partidului său, în numele adevărului gazetăresc, precizăm că Ionel Arsene, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ, a făcut, din partea PSD, cele mai mari realizări de infrastructură rutieră din ultimii de 30 de ani. 

(foto: vestea.net)

Mugur Cozmanciuc: 

„Învestirea Guvernului Orban, cu majoritate în Parlament, este un moment politic unic pentru România, care demonstrează că intrăm într-o etapă de reconstrucţie autentică pentru România. Îl felicit pe premierul Ludovic Orban şi pe colegii mei din Guvern, pentru succesul de astăzi, pe care l-au obţinut pentru România în acest moment de răscruce pentru ţara noastră. Guvernul PNL este pregătit să îşi asume un act corect guvernare, statul să fie în slujba cetăţeanului şi nu împotriva cetăţeanului, ca până acum. Totodată, mă bucur că Guvernul liberal se va apleca în mod special asupra zonei Moldovei, va demara construcţia Autostrăzii Unirii şi a spitalului regional de la Iaşi”, afirmă liderul PNL Neamţ, în comunicatul menţionat.

Guvernul condus de premierul Ludovic Orban a fost învestit, luni, prin votul a 240 de parlamentari.

Viaţa Nemţeană