Bărbatul care a înjunghiat un tânăr la Dulceşti, a fost arestat Bărbatul care a înjunghiat un tânăr la Dulceşti, a fost arestat
La data de 14 septembrie a.c., bărbatul de 33 de ani, din Dulcești, a fost prezentat instanței de judecată care a dispus măsura arestului... Bărbatul care a înjunghiat un tânăr la Dulceşti, a fost arestat

La data de 14 septembrie a.c., bărbatul de 33 de ani, din Dulcești, a fost prezentat instanței de judecată care a dispus măsura arestului preventive pentru 30 de zile.

În baza Raportului de expertiză medico-legală emis de Serviciul de Medicină Legală Neamț s-a concluzionat faptul că viața tânărului de 24 de ani a fost pusă în primejdie, ca urmare a leziunilor suferite în data de 12 septembrie a.c. Astfel încadrarea juridică a faptei a fost schimbată din lovire sau alte violențe în tentativă de omor.

Ancheta a fost preluată de un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ.

În fapt, la data de 12 septembrie a.c., în timp ce un tânăr de 21 de ani, se afla pe un teren viran din localitate, împreună cu un tânăr de 24 de ani, pe fondul unui conflict spontan cu un bărbat de 33 de ani, din aceeași localitate, cei doi au fost loviți în zona abdomenului cu un obiect tăietor-înțepător.

În urma documentării activității infracționale,la data de 13 septembrie polițiștii au depistat și reținut pentru 24 de ore bărbatul de 33 de ani, fiind cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe.

Viaţa Nemţeană

No comments so far.

Be first to leave comment below.

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.