Bărbat carbonizat într-un incendiu devastator la Roman Bărbat carbonizat într-un incendiu devastator la Roman
Pompierii au găsit în această dimineaţă, la Roman, un bărbat carbonizat, în urma incendiu devastator. Bărbatul avea probleme locomotorii şi avea doar 26 de... Bărbat carbonizat într-un incendiu devastator la Roman
Pompierii au găsit în această dimineaţă, la Roman, un bărbat carbonizat, în urma incendiu devastator. Bărbatul avea probleme locomotorii şi avea doar 26 de ani, spune ISU Neamţ.
Filmul evenimentului
ISU Neamţ, orele 9,19: Incendiu locuinta particulară în Roman, str. Vasile Mortun(în zona transformatorului).
La locul evenimentului se deplasează trei echipaje de pompieri, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat, din cadrul Detașamentului de pompieri Roman și un echipaj medical din cadrul SAJ Neamț.
Posibil persoană aflată în locuință.

9,23: Flăcările se manifestă generalizat la o anexă, cu suprafața de aproximativ 15 metri pătrați.

9,33: Pompierii au pătruns în clădire, din nefericire, în interior a fost găsită o *persoană carbonizată* (un bărbat cu probleme locomotorii până în 30 de ani). 
La sosirea pompierilor romașcani incendiul se manifesta generalizat la întreaga construcție, iar acoperișul era prăbușit.
ISU Neamţ a precizat că proprietarul locuinţei a suferit un atac de panică  şi a fost asistat de echipajul de paramedici SMURD de prim ajutor calificat.
Cauza probabilă de producere a incendiului a fost ,,jar căzut din sistemele de încălzire”.

Viaţa Nemţeană