Băiat de 13 ani, voiajor cunoscut, dat dispărut de tată Băiat de 13 ani, voiajor cunoscut, dat dispărut de tată
Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi cei ai Secției de Poliție Rurală Urecheni caută un minor de 13 ani, care a părăsit voluntar domiciliul și... Băiat de 13 ani, voiajor cunoscut, dat dispărut de tată

Poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale şi cei ai Secției de Poliție Rurală Urecheni caută un minor de 13 ani, care a părăsit voluntar domiciliul și nu a mai revenit.

La data de 8 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Urecheni au fost sesizați de către un bărbat de 40 de ani, din Petricani, cu privire la faptul că fiul său NUȚU ȘTEFAN CONSTANTIN, în vârstă de 13 ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul în cursul aceleiași zile și nu a mai revenit până în prezent.

Din verificări a reieșit faptul că, minorul a fost preluat din Complexul de Servicii ”Familia Mea” din Roman de către bunicul său din Petricani, stabilindu-se totodată că este cunoscut cu plecări frecvente atât din centru cât și de la domiciliu.

Semnalmente: înălţime – 1,50 m, greutate – 51 de kilograme, ochi albaștri, păr șaten deschis, tuns scurt.

Nu se cunosc obiectele de îmbrăcăminte pe care acesta le purta la momentul dispariției.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza localității Petricani, în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție!

Viaţa Nemţeană