Astăzi, o altfel de Zi a recoltei în Piaţa centrală din Piatra Neamţ Astăzi, o altfel de Zi a recoltei în Piaţa centrală din Piatra Neamţ
Pietrenii care au fost de dimineaţă în Piaţa centrală au putut vedea, într-un loc amenjat special, câteva standuri care au marcat Ziua Recoltei, eveniment... Astăzi, o altfel de Zi a recoltei în Piaţa centrală din Piatra Neamţ

Pietrenii care au fost de dimineaţă în Piaţa centrală au putut vedea, într-un loc amenjat special, câteva standuri care au marcat Ziua Recoltei, eveniment organizat de Direcţia Agricolă Neamţ, în parteneriat cu Primăria Piatra Neamţ.

Producători agricoli din Borca, Ghindăoani, Văratec, Borlești, Piatra Neamț și Dumbrava Roșie   au expus în  Standuri speciale cu preparate din lapte purtând eticheta „Produs montan”, produse ecologice, dulcețuri, șerbeturi, zacuști, produse din lavandă, produse apicole și produse de panificație.

”Am fost plăcut impresionat de interesul manifestat atât de producătorii agricoli, cât mai ales de cumpărători pentru această acțiune menită să promoveze produsele agroalimentare românești. Au fost expuse mai multe mărfuri alimentare realizate de producători agricoli nemțeni din mai multe zone ale județului. Mă refer la produse tradiționale, produse realizate după rețete consacrate românești, produse montane, produse apicole și de panificație, dulceață, zacuscă, şerbet”, a declarat Marcel Tălmăcel, director executiv la Direcția Agricolă Neamț.

 

.

Viaţa Nemţeană