Astăzi, la extraordinara CJ: liberalii şi pemepiştii n-au onorat cu prezenţa. Bugetul Neamţului, nevotat Astăzi, la extraordinara CJ: liberalii şi pemepiştii n-au onorat cu prezenţa. Bugetul Neamţului, nevotat
Şedinţa extraordinară a Consiliului Judeţean de astăzi nu s-a mai ţinut, din lipsă de cvorum. Cinstit vorbind, nu ştim cât îi interesează pe nemţeni... Astăzi, la extraordinara CJ: liberalii şi pemepiştii n-au onorat cu prezenţa. Bugetul Neamţului, nevotat

Şedinţa extraordinară a Consiliului Judeţean de astăzi nu s-a mai ţinut, din lipsă de cvorum. Cinstit vorbind, nu ştim cât îi interesează pe nemţeni bâlciul politic ori ţâfnele unor consilieri care, de câte ori se supără, nu vin la şedinţă. Astăzi au absentat, din tumultoase orgolii politice, consilierii judeţeni PMP şi PNL.

E destul de neplăcut acest fapt. Avem pe ordinea de zi proiecte importante, avem bugetul de care sunt legate multe probleme din judeţ. Votarea bugetului înseamnă punere în mişcare a unor activităţi importante, care se desfăşoară în condiţii de legalitate”, a declarat Ion Asaftei.

Unii din colegii mei nu înţeleg că prezenţa lor aici se face în interesul judeţului, şi aici vorbesc de PNL, nu este bine să absenteze, dar cetăţenii din Neamţ vor judeca ei acest lucru. Astăzi, aveam pe ordinea de zi un proiect european de 1 milion de euro. Suntem într-o criză de timp şi suntem puşi în situaţia de a pierde această finanţare. Ne pare foarte rău, asta e situaţia. Sper ca, odată şi odată, colegii mei din PNL şi PMP să înţeleagă faptul că aici se face administraţie, şi nu politică!”, a adăugat Asaftei.

Viaţa Nemţeană