Astăzi, debutul Festivalului Internaţional de Folclor „Ceahlăul” Astăzi, debutul Festivalului Internaţional de Folclor „Ceahlăul”
Vineri, 3 august, cele douăsprezece ansambluri participante la ediţia a XXI-a a Festivalului Internaţional de Folclor „Ceahlăul” vor fi prezente în municipiul Roman.  De... Astăzi, debutul Festivalului Internaţional de Folclor „Ceahlăul”

Vineri, 3 august, cele douăsprezece ansambluri participante la ediţia a XXI-a a Festivalului Internaţional de Folclor „Ceahlăul” vor fi prezente în municipiul Roman. 

De la ora 18:00 este programată parada portului, cântului şi dansului, care se va desfăşura pe  traseul cuprins între Primărie şi Parcul Municipal. De la ora 19:00, în Parc, romaşcanii sunt invitaţi la spectacolul artistic al oaspeţilor Festivalului.
P.S.: Vă reamintim că astăzi, joi, 2 august, în ziua debutului ediţiei a XXI-a a Festivalului Internaţional de Folclor „Ceahlăul”, la ora 17:00, la sala „Ion Creangă” a Consiliului judeţean Neamţ, va avea loc prezentarea oficială a delegaţiilor. 

Viaţa Nemţeană