Aşa arată maşina în urma accidentului! Şofer: „Asta înseamnă viteză, nu glumă!” Aşa arată maşina în urma accidentului! Şofer: „Asta înseamnă viteză, nu glumă!”
Bucăţi! Aşa arată autoturismul în urma tragicului impact de la Bistricioara, din această dimineaţă. (http://www.viatanemteana.info/tragedie-cumplita-in-comuna-ceahlau-patra-tineri-au-murit-azi-dimineata/) Viteza a fost principalul factor stabilit de poliţie, restul fiind... Aşa arată maşina în urma accidentului! Şofer: „Asta înseamnă viteză, nu glumă!”

Bucăţi! Aşa arată autoturismul în urma tragicului impact de la Bistricioara, din această dimineaţă(http://www.viatanemteana.info/tragedie-cumplita-in-comuna-ceahlau-patra-tineri-au-murit-azi-dimineata/)

Viteza a fost principalul factor stabilit de poliţie, restul fiind doar declaraţii din auzite (primarului de Ceahlău i se spusese că au evitat un câine).

Şofer cu experienţă, în faţa acestei fotografii: ” A fost viteză băi tată, nu glumă! La cum arată maşina aia, a călcat-o rău de tot! S-a dus ca din fulger. Dumnezeu să-i ierte, ce le-a făcut familiilor!”

N.R: Mulţumim colegului care ne-a trimis pozele de la faţa locului.

Viaţa Nemţeană