”Sunt oameni ca orizontul presimţit din pustiurile lumii noastre” ”Sunt oameni ca orizontul presimţit din pustiurile lumii noastre”
Galerie Foto Gala Culturii. Mai mult de atât nu poate fi spus. Iată ce scria Adrian Alui Gheorghe despre omul care a dat numele... ”Sunt oameni ca orizontul presimţit din pustiurile lumii noastre”

Galerie Foto Gala Culturii.

Mai mult de atât nu poate fi spus. Iată ce scria Adrian Alui Gheorghe despre omul care a dat numele primului premiu de presă din Neamț, atribuit, astăzi, jurnalistelor Alina Casandrescu – Est TV și Alina Ferenț – 1 Tv, în Gala Culturii Nemțene, prima ediție.

Sunt oameni pe care îi simţi, la un moment dat, că fac parte din destinul tău. Că orice ai face, că oriunde ai pleca în lume, trebuie să te raportezi la ei, deopotrivă ca la o instanţă morală, dar şi ca la o entitate afectivă. Sunt ca orizontul presimţit din pustiurile lumii noastre. Cînd pleacă te golesc de cuvinte. Aşa l-am simţit pe Viorel Tudose. Aşa l-au simţit şi alţii.

De cîteva ori în viaţă, mai ales cînd aveam de împărtăşit bucurii, primul pe care l-am sunat, l-am căutat, a fost Viorel Tudose. Pentru că avea rara generozitate de a se bucura de reuşitele celui din preajmă.

Şi Viorel Tudose a fost un om care s-a risipit, generos, în cei din preajmă. Pînă la pierderea de sine.

gala

 

IMG_1823

salascenavarujanadrian și nadler                                                                  cornel miftodedoamna draganora covalidragagala 5

Viaţa Nemţeană