Apa Serv cere o nouă scumpire la apă şi canalizare în Piatra Neamţ. Proiectul se dezbate astăzi în CL. Liberalii se opun Apa Serv cere o nouă scumpire la apă şi canalizare în Piatra Neamţ. Proiectul se dezbate astăzi în CL. Liberalii se opun
Apa Serv a cerut o nouă majorare la preţul apei pentru locuitorii din Piatra Neamţ. Proiectul este dezbătut astăzi, în Consiliul Local, iar liberalii,... Apa Serv cere o nouă scumpire la apă şi canalizare în Piatra Neamţ. Proiectul se dezbate astăzi în CL. Liberalii se opun

Apa Serv a cerut o nouă majorare la preţul apei pentru locuitorii din Piatra Neamţ. Proiectul este dezbătut astăzi, în Consiliul Local, iar liberalii, prin vocea primarului Dragoş Chitic, au anunţat deja că nu vor vota acest proiect.

„Este de neînteles cum  în Piatra Neamț, în condițiile în care suntem deja în top 10 național în privința prețului  apei, compania județeană Apa Serv, o societate a Consiliului Județean Neamț, să solicite o nouă majorare de preț. Există deja o nemulțumire generală a locuitorilor județului Neamț față de calitatea serviciilor oferite de Apa Serv, față de tarifele practicate pentru apa furnizată și pentru serviciile de canalizare menajeră. Mă declar indignat de această intenție! Atât eu, cât și colegii mei liberali din Consiliul Local ne vom opune acestei majorări.

Solicit Consiliului Județean Neamț (CJ este autoritatea competentă în materie, nn) să ia atitudine în privința intenţiei companiei a cărei acţionar majoritar este! Este cu atât mai inoportun şi anormal să ceri majorarea prețului apei, în condițiile în care veniturile nemțenilor sunt cele mai mici din țară, iar in urma acestei majorari prețul apei ar ajunge al patrulea cel mai mare din țară”.

– 4,82 lei/mc (de la 3,84 lei/mc) apa 25.5 %

– 3,80 lei/mc (de la 3,50 lei/mc) canalizare 8.57%

Crestere 17.4 %

Viaţa Nemţeană