Anunţ impotant:  Spitalul Judeţean de Urgenţă, centru exclusiv de tratare a pacienţilor cu coronavirus din Neamţ! Anunţ impotant:  Spitalul Judeţean de Urgenţă, centru exclusiv de tratare a pacienţilor cu coronavirus din Neamţ!
Pacienţii depistaţi pozitiv cu noul coronavirus în judeţul Neamţ vor fi preluaţi de Spitalul Judeţean (o mare parte, dacă nu toţi, mergeau la Iaşi).... Anunţ impotant:  Spitalul Judeţean de Urgenţă, centru exclusiv de tratare a pacienţilor cu coronavirus din Neamţ!

Pacienţii depistaţi pozitiv cu noul coronavirus în judeţul Neamţ vor fi preluaţi de Spitalul Judeţean (o mare parte, dacă nu toţi, mergeau la Iaşi). Din acest motiv, Spitalul municipal Roman se va reorganiza pentru tratarea celorlalte boli.

Astfel, cea mai mare unitate spitalicească din judeţ va fi reorganizată doar pentru internarea pacienţilor pozitivi, anunţă prefectul de Neamţ, George Lazăr:

„Astazi am avut video conferinta cu domnul Ludovic Orban,Premierul Romaniei si cu domnul Ministru al Sanatatii Victor Costache .La aceasta intalnire in sistem video conferinta, au participat si managerii Spitalelor din Neamt cat si conducerea DSP Neamt.In urma discutiilor purtate cu privire la situatia medicala de la Neamt, a celor doua spitale s-a luat hotararea ca internarile pentru pacientii identificati pozitiv Covid-19 sa se faca la Spitalul de Urgenta Piatra Neamt.Urmeaza ca Spitalul de Urgenta Roman sa preia cazuistica generala din judetul Neamt.
Am incredere in profesionalismul si devotamentul tuturor cadrelor medicale care asigura practic prima linie in lupta cu infectia de tip Coronavirus si sunt garantul sanatatii noastre, a tuturor!”.

Viaţa Nemţeană