Andrei Ignat, cel de al 5 -lea vicepreşedinte al CJ Andrei Ignat, cel de al 5 -lea vicepreşedinte al CJ
Vişan, expediat cu public avizat 14 consilieri judeţeni  au cerut, sîmbătă, eliberarea din funcţie a vicepreşedintelui  Gabriel Vişan (PNL), însă votul secret i-a adus... Andrei Ignat, cel de al 5 -lea vicepreşedinte al CJ

Vişan, expediat cu public avizat

14 consilieri judeţeni  au cerut, sîmbătă, eliberarea din funcţie a vicepreşedintelui  Gabriel Vişan (PNL), însă votul secret i-a adus lui Vişan mai multe voturi împotrivă decît numărul consilierilor care au cerut plecarea lui:  21 voturi valabil exprimate (din cei 35 consilieri prezenţi), dintre care 19 pentru eliberarea din funcţie.

În locul său a venit tot un liberal, Andrei Ignat, propus de colegii săi din partea Alianţei de Centru Dreapta. Nici un alt partid nu a avut o altă propunere, nici PP-DD, nici PDL. Ignat a ieşit, însă, şi cu o parte din voturile lor:  25 voturi valabil exprimate, 25 valabile, din care 24 de voturi „pentru”.

Liberalul devine, astfel, cel de al 5-lea vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ, în numai 10 luni de la ultimele alegeri.

Interesant la şedinţa de sîmbătă, este publicul care a asistat: Gheorghe Ştefan – preşedinte PDL, Ionel Arsene – preşedinte PSD, deputatul Liviu Harbuz, senatorul Liviu Bumbu. Cît îl priveşte pe Gheorghe Ştefan, el n-a mai asistat la o şedinţă cu eliberări din funcţie de pe vremea cînd consilierii judeţeni îi cîntau prohodul lui Dan Constantin. Apropos de Dan Constantin: a fost tare cuminţel la ultima şedinţă, poate că are pre-sentimentul unei viitoare cariere politico-administrative în eşalonul doi, care s-ar putea încheia la fel, dacă nu şi mai rău. Mai ales că are o experienţă de netăgăduit în a pierde orice funcţie administrativă pe care o (va?) deţine

Viaţa Nemţeană