ALDE nu fuzionează cu nici un alt partid! Alianţa Democrat-Liberală se pregăteşte pentru viitoarele alegeri pe liste proprii ALDE nu fuzionează cu nici un alt partid! Alianţa Democrat-Liberală se pregăteşte pentru viitoarele alegeri pe liste proprii
ALDE dezminte ferm orice aşa-zisă informaţie privind o viitoare fuziune între Alianţa Liberalilor şi Democraţilor şi orice alt partid, inclusiv PNL. Orice afirmaţie privind... ALDE nu fuzionează cu nici un alt partid! Alianţa Democrat-Liberală se pregăteşte pentru viitoarele alegeri pe liste proprii

ALDE dezminte ferm orice aşa-zisă informaţie privind o viitoare fuziune între Alianţa Liberalilor şi Democraţilor şi orice alt partid, inclusiv PNL. Orice afirmaţie privind o viitoare fuziune, şi orice afirmaţie privind astfel de negocieri în schimbul unor mandate de parlamentar reprezintă un fake news, a transmis purtătorul de cuvânt al formaţiunii,  Varujan Vosganian, citat de epochtimes-romania.com.

„Am asistat ieri (3 decembrie, n.n.) la propagarea unei dezinformări, pe site-uri obscure de presă, despre o negociere privind o viitoare fuziune cu PNL. În numele Alianţei Liberalilor şi Democraţilor dezmint ferm orice astfel de discuţii, în niciun moment nu s-a luat în calcul o astfel de variantă”, a declarat Varujan Vosganian.

Potrivit liderului ALDE, singurele discuţii şi acordul pe care l-a semnat ulterior cu preşedintele PNL au vizat susţinerea Guvernului Orban la învestire, în baza unui set de condiţii privind realizarea unor proiecte.

„Mai mult, chiar ieri, noi, cei din ALDE, toţi liderii de filiale, am avut discuţii privind următoarea provocare electorală, alegerile locale, şi decizia spre care ne îndreptăm este aceea a unei candidaturi pe liste proprii”, a precizat Varujan Vosganian.

Viaţa Nemţeană