ALDE Neamţ, „Un partid care are întotdeauna uşa deschisă pentru cei care susţin liberalismul autentic!” ALDE Neamţ, „Un partid care are întotdeauna uşa deschisă pentru cei care susţin liberalismul autentic!”
ALDE Neamţ a ales să-şi facă – nu doar în această perioadă – pre campanie electorală pentru alegerile euro-parlamentare, exact în mijlocul oamenilor, în... ALDE Neamţ, „Un partid care are întotdeauna uşa deschisă pentru cei care susţin liberalismul autentic!”

ALDE Neamţ a ales să-şi facă – nu doar în această perioadă – pre campanie electorală pentru alegerile euro-parlamentare, exact în mijlocul oamenilor, în adunările publice, în pieţe, oboare, pe străzi, pe uliţe. 

Nu este o noutate. Preşedintele ALDE Neamţ, Ion Asaftei, este genul de preşedinte de partid care preferă socializarea, nu raporate de la subalterni studiate în birou. 

„Suntem în plină pre-campanie electorală. Acţionăm în teritoriu, avem întâlniri foarte importante cu cetăţenii, aducem noi membri la ALDE, un partid care are întotdeauna uşa deschisă pentru cei care susţin liberalismul autentic. Avem o echipă de candidaţi pentru Parlamentul European care susţine România, interesele poporului român„, a spus Ion Asaftei, şeful ALDE Neamţ, într-o conferinţă de presă. 

„Sunt oameni pe care îi trimitem acolo în interesul cetăţenilor,  să nu mai avem batjocura unora ca Monica Macovei, Cătălin Preda şi ceilalţi, care nu acţionează în interesul României, al românilor. Temele pe care le discută ei în Parlamentul European, sunt împotriva României! Anumiti oficiali ai Uniunii Europene, ca să dea bine la electoratul din ţările lor, lansează atacuri la adresa României. Când vor sa iasă în faţă, aleg Romania. Orice pițifelnic alege România ca să arate la el acolo ca el este deştept şi frumos. La fel şi cu acest domn Timmermans care a luat 5% cu propriul lui partid în Olanda. Încep să ne trateze ca pe un trib de boșimani, cu tot respectul pentru oamenii ăia, dar am senzaţia ca pe noi nu ne mai respectă nici măcar atât şi va trebui ca atunci când ne dăm votul pentru Parlamentul UE si al Romaniei, să trimitem acolo oameni responsabili, care să servească interesul naţional, în sensul în care noi vrem să ne raportam la un statut de egalitate, de decenţă, cu celelalte ţări. Nu cerem nimic altceva, decât egalitate. De asta spun ca ALDE are o echipa puternică pentru Parlamentul European, o echipa bine cotată în rândul populaţiei, care va face faţă cu brio la toate încercările la care va fi supusă România”, a precizat Ion Asaftei.

Viaţa Nemţeană