ALDE Neamţ anunţă 300 de noi membri proveniţi „din noul PNL”. „Nu este vorba de dl. Chitic!” ALDE Neamţ anunţă 300 de noi membri proveniţi „din noul PNL”. „Nu este vorba de dl. Chitic!”
Preşedintele organizaţiei ALDE Piatra Neamţ, Iulian Luca, a anunţat faptul că 300 de de membri de partid din PNL au solicitat înscrierea la ALDE:... ALDE Neamţ anunţă 300 de noi membri proveniţi „din noul PNL”. „Nu este vorba de dl. Chitic!”

Preşedintele organizaţiei ALDE Piatra Neamţ, Iulian Luca, a anunţat faptul că 300 de de membri de partid din PNL au solicitat înscrierea la ALDE: „Cel puţin în ultimele săptămâni, am constat că avem foarte multe solicitări de înscrieri în partid. Avem 300 de membri noi şi aproape toţi provin noul PNL.  Nu e vorba de vedete, ci de oameni cu experienţă foarte mare în politică. Nu este vorba nici despre dl. Chitic, care şi-a anunţa demisia din funcţia de preşedinte”, a precizat Iulian Luca.

„Oamenii conștientizează tot mai mult cine sunt adevărații liberali, ca partid. Viitorul politicii liberale în România este alături de ALDE. Unii dintre ei ne-au spus și că, în plus, s-au săturat și de circul de la organizația PNL Piatra Neamț unde, din ce se vede, parcă ar fi o organizație privatizată de fel de fel de AF-uri și PF-uri, cu un președinte local de partid care când e demis, când pus înapoi în funcție, ca apoi să demisioneze el. E treaba lor și nu poate decât să ne bucure că pietrenii văd alternativa serioasă liberală în ALDE, nu în fel de fel de șmecherii și șmecherași”, a declarat Ion Asaftei, președintele ALDE Neamț.

Viaţa Nemţeană