ALDE Neamţ: 30.000 de semnături şi 12% pentru alegerile europarlamentare ALDE Neamţ: 30.000 de semnături şi 12% pentru alegerile europarlamentare
Organizaţia ALDE Neamţ  şi-a propus să strângă 30.000 de semnături pentru lista de candidaţi a formaţiunii, la alegerile pentru Parlamentul European. Ion Asaftei, preşedintele... ALDE Neamţ: 30.000 de semnături şi 12% pentru alegerile europarlamentare

Organizaţia ALDE Neamţ  şi-a propus să strângă 30.000 de semnături pentru lista de candidaţi a formaţiunii, la alegerile pentru Parlamentul European.

Ion Asaftei, preşedintele ALDE Neamţ mizează pe un scor de 12 la sută la aceste alegeri în Neamţ, „în varianta optimistă, dar sigur, nu ne deranjează să scoatem mai mult”.

Cât priveşte activitatea organizatorică ALDE Piatra Neamţ, Iulian Luca  preşedintele interimar, a declarat că „vom strânge la nivelul judeţului Neamţ circa 30.000 de semnături pentru susţinerea candidaţilor iar Piatra Neamţ, până la 20 martie, 7000-8000 de semnături. Pe 30 martie vom organiza alegeri interne la Piatra Neamţ pentru funcţia de preşedinte şi pentru Biroul Municipal. Până atunci, colegii mei vor avea de strâns aceste semnături. Vom avea o activitate foarte intensă”.

Asaftei a precizat că la alegerile europarlamentare „vom conta pe oameni adevăraţi, care au conştiinţa neamului”.

Viaţa Nemţeană